Corona informatie

Bijgewerkt op 27 mei 2020

We willen de leden van TC Warffum kunnen laten sporten, waarbij we de kans op onderlinge besmetting zo klein mogelijk houden. De gezondheid van onze leden staat voorop! Aan de hand van de algemeen nu geldende coronamaatregelen en op basis van richtlijnen van de KNLTB hebben we een paar  regels ingesteld:


1. Nieuw voor ons is dat het verplicht is om een baan van tevoren te reserveren. Alleen na een reservering is tennissen mogelijk. Daarmee zorgen we ervoor dat er zo min mogelijk mensen elkaar treffen rondom de baan. Het is mogelijk om blokken van 1,5 uur te reserveren. Kom daarbij op tijd, en niet meer dan 10 minuten voor de start. Na de anderhalf uur verlaten de spelers weer het park. 


2. De looprichting op de baan is met de klok mee. Bij het betreden van de baan zullen de spelers van baan 2 links om naar achteren lopen om baan 2 te bereiken. De spelers op baan 1 zorgen daarbij ook voor voldoende afstand voor hen.


3. De gezamenlijke sleutels voor baan en schuur etc mogen alleen gebruikt worden met schone handen, en moeten direct na ieder gebruik (openen/ afsluiten) direct teruggelegd worden op de vaste plek.


We zullen zorgen dat er voldoende ontsmettingsmateriaal en zeep bij het clubgebouw aanwezig is. Voor binnenkomst van het clubgebouw moet iedereen zijn handen ontsmetten. 


Baan reserveren voor leden: klik hier


Klik hier voor de instructie baanreservering


Klik hier  om het coronaprotocol TC Warffum te lezen